Bouwhekken Voorverzinkt

Hitmetal heeft een uitgebreid programma voorverzinkte bouwhekken met zeven verschillende types. Doordat alle hoekverbindingen van het frame 100% rondom zijn gelast, bent u verzekerd van een sterk bouwhek dat voor verschillende doeleinden inzetbaar is. Door de efficiënte productiewijze van voorverzinkte bouwhekken hebben die niet alleen een gunstige prijs/kwaliteitverhouding maar zijn zij ook het minst milieubelastend. Zo draagt u indirect ook uw steentje bij aan een betere wereld.


Download hier ons assortiment voorverzinkte bouwhekken in PDF formaat

Anticlimb hekken 

De fijnmazige gaasmat en de uitstekende punten van de verticale draden maken overklimmen onmogelijk. Hitmetal biedt u twee verschillende types anticlimb bouwhekken waaronder ook het High Security 2 bouwhek met een maas van 35 mm breed en 125 mm hoog. Alle hoekverbindingen van het frame zijn 100% rondom gelast wat een langere levensduur garandeert.

Download hier ons assortiment voorverzinkte HS (High Security) bouwhekken in PDF formaat

1 meter hoge hekken 

Om verkeersstromen te begeleiden of de bezoeker op een evenement veilig richting te wijzen biedt een 1 meter hoog bouwhek uitkomst. Vergeleken met een dranghek maakt u met dit hek meer meters met hetzelfde aantal hekken. Hitmetal biedt u zowel de lichtere voorverzinkte als de zwaardere en duurzamere naverzinkte types aan.

Download hier ons assortiment 1 meter Bouwhekken in PDF formaat

Merken
Bouwhekken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »